Online inschrijven (Vanaf eind augustus)

Om lid te worden van onze vereniging of online in te schrijven: klik hier!

Extra informatie in verband met online inschrijven: Klik hier!

Vakantiedagen en activiteiten 2018-2019:  Klik hier!
De lessenrooster 2018-2019: Klik hier!

  

 
Gymgala 2018, 20 years of gold!

Op zaterdag 15 en zondag 16 december vormt de Lotto Arena in Antwerpen voor de tweede maal in 2018 hét mekka voor alle gymnastiekfans. Speciaal voor deze 20ste editie "20 years of gold" toveren we de Lotto Arena om tot een ware feestarena. 

Naar goede gewoonte sluit het Gymgala in december het huidige kalenderjaar af met een wervelende show voor de hele familie. Internationale toppers, Belgische medaillewinnaars en verschillende special acts verzamelen in Antwerpen om ons een grandioos spektakel te bezorgen. Zet jullie schrap voor deze gouden editie, 20 years of gold!

 Analoog naar de voorbije jaren hebben ze opnieuw twee shows op het programma staan. Zaterdag 15 december gaan ze van start om 20 uur, op zondagmiddag richt de show iets meer op jongere kinderen en geven ze het startshow om 14 uur. De ideale familie-uitstap dus! Gymbo en Gymba zijn alvast van de partij!

Voor meer info: https://www.gymgala2018.be/tickets

Bron www.gymfed.be   

 

Activiteit in de kijker

NIEUW in onze vereniging:  G-Gym

G-gym  is de nieuwe naam voor onze afdeling "turnen voor kinderen met een beperking". Kinderen met een beperking die graag willen turnen kunnen vanaf dit jaar ook wekelijks bij ons terecht.

G-gym is goed voor de motorische bewegingen van de kinderen, bovendien ook voor de sociale ontwikkelingen. Onder begeleiding van gemotiveerde gediplomeerde lesgevers kan iedereen bewegen in een veilige en aantrekkelijke gymzaal.  

De lessen worden in kleine groepjes gegeven en de oefeningen zijn aangepast aan het niveau, leeftijd en de capaciteiten van elk kind. Om aan deze doelstellingen te kunnen voldoen is de inschrijving beperkt en kunnen er wachtlijsten volgen. Onze doelgroep gaat vooral uit naar kinderen van 6 jaar tot 13 jaar.

De lessen zullen doorgaan op donderdag van 18u30 tot 19u30.

 

NIEUW in onze vereniging:  De groep gevorderden wordt opgesplitst in 2 subgroepen

Gevorderden gymnasten van 6 t.e.m. 11 jaar turnen op zaterdag van 09u00 tot 10u30

Gevorderden gymnasten vanaf 12 jaar turnen op zaterdag van 10u30 tot 12u30

 

More than Gym Doeboek is nu uit!

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en heb je een grote passie voor Gymnastiek? Dan hebben we goed nieuws. Want jij ontvangt binnenkort (na inschrijving) het More than Gym Doeboek boordevol toffe weetjes, spelletjes en tips & tricks! (Zolang de voorraad strekt)

Wat houdt het doeboek precies in?

Het More than Gym Doeboek bevat 24 pagina"s aan spelletjes, raadsels, weetjes en toffe tips & tricks. Het magazine is opgedeeld in maanden en begint bij september, de start van het seizoen. Op die manier kan je het magazine het volledige jaar door gebruiken! Daarnaast zitten er enkele toffe win acties verstopt in het boekje. Laat je creatieve geest de vrije loop en wie weet win jij wel een toffe prijs!

Met dank aan: www.gymfed.be