CLUBINFO

Turntempel

De turnvereniging Tk Flink en Vroom vzw is al meerdere jaren vragende partij voor een betere accommodatie.  De vereniging barst uit zijn voegen in de sportzaal van de Burgstraat en kan hier niet meer terecht met de nieuwe broodnodige turnmaterialen, wegens te klein en/of te weinig opslag en/of toestellen te zwaar om op en af te bouwen.  In januari 2018 heeft de vereniging voor de eerste maal samen gezeten voor een opbouwend gesprek richting de mogelijkheden voor de uitbouw van een zaal samen met de sportverantwoordelijken van de gemeente.  Even later is een voorstel turntempel opgesteld waar toekomstgericht alle mogelijke disciplines gegeven zouden kunnen worden binnen de turnwereld. 

Lees Meer

Geschiedenis

De geschiedenis van onze turnclub zal haar geheimen onthullen over de jaren heen. 

Lees Meer

Missie en visie

Voor ons staat plezier voorop!
Wij hebben als doel, gymnastiek en turnen in het bijzonder voor een breed publiek toegankelijk te maken. Dat wordt gedaan op een laagdrempelige manier waardoor met name jongeren op een prettige wijze hun eigen fysieke grenzen leren verleggen. Door te oefenen voor gezamenlijke uitvoeringen wordt het sociale aspect hierbij meegenomen.
Plezier hebben met een beweeglijk lichaam is ons motto. 
In officiële termen: ”Het lichamelijk welzijn van haar leden te bevorderen door het beoefenen van gymnastiek en sport in het algemeen.”

Lees Meer